مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس
مواد مورد نیاز | میزان لازم |
گوشت خورشتی | ۳۰۰ گرم |
کرفس | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
برگ کرفس | ۱۰۰ گرم |
نعناع تازه | ۲۰ گرم |
جعفری تازه | ۸۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
برای پخت خورش کرفس ابتدا کرفس ها را خوب بشوئید سپس به اندازه های دلخواه و یک اندازه خرد کنید که بهتر است کرفس ها قد یک بند انگشت خرد شوند. برگ های کرفس ، جعفری و نعنا را ساطوری کنید سپس برگ کرفس ، نعنا و جعفری را درون مقداری روغن تفت دهید و سرخ کنید.
پیازها را ریز خرد کنید سپس درون روغن فراوان تفت دهید تا نرم و طلایی شود ، گوشت های خورشتی را به تکه های دلخواه برش بزنید سپس به همراه زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت دهید ؛ پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد رب گوجه فرنگی و کرفس های خرد شده را اضافه کنید سپس چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم گوشت بپزد و نرم شود.
در اواسط پخت گوشت لیموعمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و داخل گوشت بریزید ، پس از پختن گوشت میتوانید سبزی های سرخ شده را اضافه کنید ، با حرارت ملایم ۳۰ – ۴۰ دقیقه اجازه دهید خورشت بجوشد و جا بیفتد. پس از اینکه خورشت جا افتاد درون ظرف بکشید و روی آن ۲ قاشق غذاخوری روغن داغ بریزید اکنون آشپزی شما به پایان رسیده است و میتوانید غذا را به همراه برنج سرو کنید.
نکات مهم تهیه خورش کرفس
خورش کرفس سلیقگی می باشد.
دریافت ویدو آموزش خورشت کرفس //با کیفیت 144
آشپزی ساده و سریع
#خورشت-کرفس
#خورشت
#آشپزی
#چی-بپزم
#آشپزی-ساده-و-سریع
درباره این سایت