مواد لازم                                    6نفر و بیشتر

 
  1. 2 پیمانه برنج
  2. 3 پیمانه شکر
  3. 12 پیمانه آب
  4. 1/4 پیمانه گلاب
  5. 1/4 پیمانه خلال بادام
  6. 1/2 قاشق چایخوری زعفران (در یک لیوان آب گرم دم کنید)
  7. 100 گرم کره
  8. 1/4 قاشق چایخوری پودر هل

مراحل

2 ساعت
  1. برنج را از 2-3 ساعت قبل خیس کنید.

      
  2. آب رو بجوشونید و برنج رو به اون اضافه کنید. و روی حرارت ملایم بذارید تا کاملا برنج له بشه. مرتب هم بزنید که برنج ته نگیره.

      
  3. شکر رو به برنج اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حل بشه.

      
  4. بادام، زعفران دم کرده و پودر هل رو به مواد اضافه کنید و بذارید 10 دقیقه دیگه بپزه.

      
  5. 2-3 دقیقه قبل از خاموش کردن شعله گلاب رو به مواد اضافه کنید.

      
  6. داخل ظرف مورد نظر بریزید و با خلال بادام، پسته، دارچین و یا گل محمدی (که من نداشتم) تزیین کنید.

      
  7.  

    مراحل دستور شله زرد عکس 7

      

  8. مراحل دستور شله زرد عکس 8

      

  9. مراحل دستور شله زرد عکس 9

      

  10. مراحل دستور شله زرد عکس 10
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

آشپزی ساده و سریع

 
99888
 
 
 
 

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها