برنج را از 2-3 ساعت قبل خیس کنید.
آب رو بجوشونید و برنج رو به اون اضافه کنید. و روی حرارت ملایم بذارید تا کاملا برنج له بشه. مرتب هم بزنید که برنج ته نگیره.
شکر رو به برنج اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حل بشه.
بادام، زعفران دم کرده و پودر هل رو به مواد اضافه کنید و بذارید 10 دقیقه دیگه بپزه.
2-3 دقیقه قبل از خاموش کردن شعله گلاب رو به مواد اضافه کنید.
داخل ظرف مورد نظر بریزید و با خلال بادام، پسته، دارچین و یا گل محمدی (که من نداشتم) تزیین کنید.
آشپزی ساده و سریع
درباره این سایت